Lunch beat

lunch

Lunchdans blev ett fenomen

Lunch Beat är ett deltagarkulturellt ramverk vilket bygger på folks aktiva deltagande utifrån ett manifest. Vi startade det första lunchdiscot i garaget under kontoret med drivkraften att bryta mönstren av matlådor och restauranger. Första gången 2010 var vi 12 personer i garaget, 2012 arrangerades 160 officiella Lunch Beats och fram till idag har tusentals lunchdanser arrangerats runt om i hela världen under konceptet Lunch Beat.

Jag dansar aldrig nykter

En av de drivande tankarna i upplägget har varit att visa för oss deltagare hur det sociala strukturerna styr vårt beteende och att alternativa ramverk kommer få dig som individ att agera på ett sett du inte trodde om dig själv.

Hitta en Lunch Beat att gå på

Lunch Beat har en egen hemsida där du hittar alla arrangemang som är på gång.