Kontakt

Du kan nå oss på 08-410 224 30 eller info(a)fabel.se

Om du har vägarna förbi Medborgarplatsen i Stockholm så kom gärna in på en kopp kaffe.


Max Valentin, VD

Jag har drivit Fabel sedan 2001 med ambitionen att hitta effektiva lösningar för komplexa problem.

Min utbildningsbakgrund är produktutveckling och min master är från Chalmers inriktning “Business innovation and entrepreneurship”. Bolaget grundade jag tillsammans med en psykolog och vår gemensamma ambition, något som fortfarande genomsyrar verksamheten är att sätta människans beteende i centrum och den önskade förändringen efteråt. I de uppdrag vi utför försöker jag ständigt hitta bra välgrundade perspektiv till de utmaningar vi står inför. För vissa typer av uppdrag finns bra input att hämta från filosofins domäner, då jobbar vi med filosofer som bidrar, i andra är det berättelser som behövs tas fram och då kan en regissör vara rätt samarbetspart. Strävan mot att förstå utmaningarnas kompexitet och att hitta rätt person för rätt uppdrag har dirit mig till att utveckla ett nätverk bland både praktiker och teoretiker.

Under 2014 och 2015 satt jag som expert i SOU Museieutredningen med uppdraget att bidra med digitala aspekter på centralmuseernas styrning. 

Tel: 0708 32 10 31

E-post: max@fabel.se


Gustav Edman, Projektledare

Jag arbetar med att utveckla strategier och innehåll för stora och små kommunikationsprojekt. Jag tror på långsiktiga relationer, genuint engagemang och att det ska vara uppenbart för oss hur vi kan bli delaktiga i en process.

Jag kom in i Fabels värld som konsult åt företaget redan 2006 men är sedan 2014 här på heltid. Som tidigare redaktör och producent för Sveriges Radio och TT har jag lärt mig tydlig, konkret och begriplig kommunikation. Efter sex år som PR-konsult och kommunikatör åt mestadels ideella organisationer har jag sett värdet av engagemang och hjärta bland dem som är inblandade.

Min främsta roll är oftast att vara den som hjälper till att utkristallisera syftet med en idé eller ett projekt. När vi träffas kommer vi alltid att börja med att diskutera den viktigaste frågan: Vad är det egentligen du vill uppnå? Om vi är säkra på vad vi vill faller ofta lösningarna enkelt på plats.

Tel: +46 733 800 870

E-post: gustav@fabel.se