Att locka sin crowd

lateral

Vad är det som gör att en publik väljer att sponsra ett visst projekt? Sociala medier brukar lyftas fram som en perfekt plattform för att sprida sitt projekt på. Det tror jag verkligen att det är. Men en riktigt bra presentation av sitt projekt är minst lika viktigt. Likaväl som du samlar vänner och bekanta att stödja dig, så kanske en riktigt fet och intresseväckande presentation kan locka dem som bara råkar ”ramla” över ditt projekt på crowdculture.se eller hör talas om ditt projekt på en fest.

Maeve Marsden försöker tillsammans med sin sex kvinnor starka cabaretgrupp, samla in pengar genom IndieGoGo, en av världens största plattformar för crowdfundings. Hon berättar i en intervju hur hon själv försöker locka publik. Hon tror bland annat att ge och ta är en bra modell. Läs mer här: www.crowdsourcing.org och här: http://ladysingsitbetter.com/

/Frida