Nya mötesformer i Sveriges kommuner

 

Fabel tecknar ramavtal med Sveriges kommuner och landsting (SKL) i samverkan med konsultföretaget Metamatrix. Under två år ska Fabel stödja SKL med nytänkande innehåll till deras konferenser och möten. Sveriges Kommuner och Landsting är en arbetsgivar- och medlemsorganisation för Sveriges 290 kommuner och 18 landsting samt regionerna Skåne och Västra Götaland.

– Vi är övertygade att vi som liten aktör kan erbjuda Sveriges kommuner och landsting större flexibilitet och fler nya idéer än många av våra konkurrenter. Att pröva nya metoder och tillvägagångssätt på möten och konferenser betalar sig bra genom att kreativiteten ökar och fler perspektiv kan belysas, menar Max Valentin, VD för Fabel Kommunikation.

Metamatrix är ett konsultföretag som erbjuder kompetens inom verksamhetsutveckling, informationsarkitektur och systemutveckling.

Läs mer om Metamatrix…

Läs mer om Sveriges kommuner och landsting…