Föredrag på Dramalabbet

 

 

 

Om du vill höra mer, komma med tankar eller kritisera så kommer vi att tala om CrowdCulture på Dramalabbet – Östgötagatan 2 på torsdag den 22 april kl. 21:00. Så här skriver Dag på Dramalabbet: Piratpartiet, kulturutredningen och senast konstnärslönerna – hur man ska betala för kultur har diskuterats mycket de senaste åren. Crowd Culture är en del av en rörelse som letar efter nya lösningar. Finns det fler alternativ än experstyrda bidragsinstitutioner och kommersiellt marknadstänk? Hur skulle kulturfinansieringen se ut om vi uppfann den idag? Efter Pulp Puppets-föreställningen torsdagen den 22 april kommer Max Valentin till Dramalabbet för att berätta om hur de tänker. Deras projekt har precis startat så han vill också ha feedback och fler idéer från publiken.