Meetup #2 – Saffran

saffran

Fredagens möte kring konceptets design och upplägg var mycket givande för oss i projektgruppen. En erfaren panel med bredd närvarade, Lena Hammergren (forskare Stockholms Universitet), Bogdan Szyber (konstnär), Jannike Grut (teaterentreprenör) och Annica Sigfridsson (producent för Bounce) bidrog med mycket intressanta input.
Vi anser att genom genomlysningen av idéen och med de förbättringsförslag som har inkommit är vi nu redo att skrida till en första konkret handling och bygga ett system för test. Ambitionen är att sidan för att använda systemet ska vara uppe i april.
Vill du vara med och testa så anmäl dig här på sidan.
Analys av kriterier för att Crowd culture ska kännas som ett “Fair game” för producenter och deltagare att vara med i.
Med på mötet var Anders Jacobson från Melo och Johan från Produkt, Rikarad Borgegård från Teater Giliotin och Sara Fonseca från Triambulo Ikebana.