Vilka är Dina frågor till Rachel Botsman?

consumptio

 

Den 17/3 arrangera vi konferensen Truly Yours – Methods for Participation på Södra teatern i Stockholm. Inför detta har vi fått möjlighet att göra en intervju på tu man hand med den eftertraktade australiensiskan Rachel Botsman – författaren till den internationellt uppmärksammade boken What’s mine is yours – The rise of collaborative consumption. Botsmans tankar, som upmärksammas internationellt i bla. the EconomistCNNHarvard Business ReviewWiredBloomberg News and The New York Times, fokuserar på samarbetets kraft och hur ”sharing” genom ny teknologi transformerar  affärsvärlden, konsumismen liksom våra sätt att leva.

Vad har du får frågor till Rachel? Kolla på hennes strålande framförande ovan och maila oss dina funderingar så tar vi dem med oss in i samtalet.

Läs mer om Rachel Botsman

Se fler talare ur programmet för Truly Yours den 17/3

Truly Yours undersöker, kritiserar och testar olika metoder för att låta många människor ha stor inflytande i samhällsförändrande processer. Konferensen äger rum den 17/3 Södra Teatern i Stockholm. Anmäl dig här!